ONZE PRODUCTEN

PerfumArte brengt haar bijzondere geurbeleving nu ook op de Nederlandse markt. Onze producten, en in het bijzonder onze parfums, onderscheiden zich door de zeer hoogwaardige kwaliteit en verfijnde geuren.

De hoge concentraties natuurlijke extracten en de duurzame productiemethode maken onze parfums tot de beste, die op dit moment op de markt zijn.

En dit alles tegen een zeer aangename prijs.

LUXE PARFUMS

In ons brede gamma uiteenlopende parfums vindt u ongetwijfeld ook de geur die bij u past. Gun uzelf de luxe van dit bijzonder hoogwaardige product, en ervaar hoe de juiste geur het verschil kan maken. Verwen uzelf met de prachtige kristallen flacon met een vulling naar keuze. Is deze exclusieve flacon eenmaal in uw bezit, dan hoeft u alleen maar een navulling te kopen.

U kiest steeds de geur passend bij u, uw stemming, het seizoen of de gelegenheid. U kunt ook alleen een navulling aanschaffen. Want in combinatie met de verstuiver is dit een volwaardige fles parfum.

GEURKAARSEN

Naast onze parfums bieden we ook exclusieve sfeerproducten. Onze huislijn bestaat uit een nieuwe collectie geurkaarsen en geursteentjes. Onze geurkaarsen kennen een brandtijd van ongeveer 40 uur en verspreiden een prachtig parfum.

De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende warme en aantrekkelijke kleuren en aroma’s, in exclusief ontworpen glazen houders.

GEURSTENEN

De geurstenen zijn een nieuwe formule van interieurparfum. Duurzaam en vooral geschikt voor het parfumeren van kleinere ruimtes, lades en kasten.

Verkrijgbaar in zes aroma’s variërend van zeep- tot bloemengeur.

GEURSTOKJES

Ervaar maandenlang een heerlijke geur in je huis met de geurstokjes van PerfumArte. Probeer onze producten en ervaar welk geurtype jij bent!

De geurstokjes worden in vier verschillende geuren aangeboden.  Ze maken je huis niet alleen tot een heerlijk geurende plek, maar ze zien er ook nog eens bijzonder stijlvol uit.